Мартин Лутер Кинг

Мартин Лутер Кинг (енгл. Martin Luther King, Jr., 15. јануар. 1929. - 4. април. 1968.), амерички баптистички свештеник и борац за грађанска права.

Мартин Лутер Кинг, 1964

ЦитатиУреди

 
Ја имам сан...

Спољашње везеУреди

Википедија има чланак под именом: